Acczent Excellence 80

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN
  • 127 verbluffende kleuren & designs met matte afwerking
  • Compacte versie ideaal voor intensief gebruik
  • Uitstekend bestand tegen indeuken (0,01 mm)
  • 25% goedkoper qua onderhoud & schoonmaak
  • Volledig vloer-, muur- & trapgamma
  • 100% ftalaatvrij

De nieuwe collectie Acczent Excellence biedt de grootste waaier van kleuren en motieven voor heterogene vloerbekledingen. Laat je inspireren door de heldere tinten, nieuwe motieven en de matte afwerking en combineer je keuzes met de collecties Tapiflex Stairs en ProtectWall. Zo creëer je een unieke sfeer waarin je je goed voelt in elke omgeving: onderwijsinstellingen, gezondheidscentra, rusthuizen, winkels en handelszaken, hotels, kantoren ... Het compacte profiel van Acczent Excellence biedt een uitstekende indrukgevoeligheid (0,01 mm) en maakt het makkelijk om er een zware last over te rollen. De bekleding is behandeld met onze Top Clean XP oppervlaktebescherming en is daardoor uiterst slijtbestendig en goedkoop in onderhoud. Deze collectie is 100 % ftalaatvrij en is beschikbaar in tegels, in een versie voor vrije plaatsing met Acczent Unik en in akoestische versie met Tapiflex Excellence.

ONZE GEKLEURDE VINYLCOLLECTIES

Kleur vormt de kern van nieuwe heterogene vinylcollecties. Het creëren van kleurrijke interieurs helpt de juiste sfeer te creëren.

Colour is at the heart of the new Heterogeneous vinyl floor and wall collections

${title | uppercase}

TECHNISCHE- EN MILEUSPECIFICATIES

CASE STUDIES MET ACCZENT EXCELLENCE 80

AZ ALMA Eeklo

AZ ALMA EEKLO

Tarkett leverde alle vloeren voor het gloednieuwe ziekenhuis AZ Alma in Eeklo. iQ-vloeroplossingen waren met name geschikt voor de behoeften van het ziekenhuis.

LEES MEER

${popinTitle}