De nieuwe Premium Collection van gekleurd vinyl is een compleet nieuwe reeks met allerlei kleur- en combinatiemogelijkheden. Tegelijkertijd hebben de vloeren ook uitstekende materiaaleigenschappen. Het is een zeer functioneel systeem voor vinylvloeren met een niet-directioneel patroon, met een ruime selectie combinatiemogelijkheden in diverse formaten en een uitstekende bestendigheid tegen chemicaliën, vlekken en intensief voetverkeer. Daarmee is het zeer geschikt voor commerciële ruimten, scholen, zorgfaciliteiten en andere soorten openbare gebouwen.

Eindeloos combineren tussen de diverse vloerkleuren en formaten

Bij de nieuwe gekleurde vinylvloercollecties Eclipse en Primo Premium kunt u kiezen uit meer dan 100 kleuren (waarvan 50% nieuw) en 4 verschillende patronen. Deze zijn verkrijgbaar in rollen en tegels en daardoor heel eenvoudig te combineren. Met deze combinatieopties kunt u interieurs op maat maken die precies de sfeer overbrengen die u in gedachten heeft, afhankelijk van het gebouw en de wensen van de gebruikers. Met onze een- of meerkleurige lasdraden zorgt u voor een naadloze combinatie van verschillende kleuren en formaten.

Krachtig materiaal

De nieuwe Eclipse en Primo Premium-collecties hebben uitstekende materiaaleigenschappen, zoals een geluidsvermindering van 17 dB bij de Eclipse acoustic die zorgt voor rustige en aangename interieurs, slipweerstand bij de Primo Safe T voor een slipvrije vinylvoer, antistatische eigenschappen bij de Primo SD en bestendigheid tegen voetverkeer dankzij de PUR-oppervlaktebehandeling die de robuustheid verder vergroot.

Eenvoudig vloeronderhoud voor betere prestaties

De Premium-collecties hebben een oppervlaktebehandeling met PUR gehad. Dat maakt de vloer ook veel eenvoudiger schoon te maken en te onderhouden zonder dat er verdere oppervlaktebehandeling nodig is. Dit draagt bij aan de gezondheid van de gebruikers omdat er nauwelijks schoonmaakproducten nodig zijn, en het maakt het schoonmaken erg eenvoudig.